Caspari-keskuksen työntekijä esittäytyy

Olen Jennifer, ja olen toiminut Caspari-keskuksen hallintosihteerinä vuodesta 2009. Olen usein se ensimmäinen, jonka vierailijat näkevät astuessaan ovesta sisään. Hoidan toimistoa, etsin ratkaisuja ongelmiin (tai odotan, että ne ratkeavat itsellään!), editoin suurimman osan netissä julkaisemistamme teksteistä sekä ylläpidän nettisivuamme ja sosiaalista mediaa. Pienissä järjestöissä usein kaikki tekevät kaikkea, ja minä – kuten työtoverinikin – tartun lisäksi siihen, mikä kullakin hetkellä vaatii huomiota.

Synnyin ja kasvoin Montrealissa, Kanadassa. Muutin vanhempieni ja veljeni kanssa Israeliin 27 vuotta sitten, jolloin olin 15-vuotias. Isäni ja äitini asuvat edelleen täällä, mutta isoveljeni palasi Montrealiin jo vuoden kuluttua. Kävin kouluni loppuun Israelissa, suoritin armeijapalveluksen, ja opiskelin sen jälkeen ravitsemustiedettä ja molekyylibiologiaa maisterintutkintoon asti. Muutama vuosi valmistumisen jälkeen Jumala johdatti minut Caspari-keskukseen, jossa olen työskennellyt siitä lähtien.

Työssäni on joitakin todella hienoja piirteitä: Tehtävät ovat monipuolisia – harvoin joudun puurtamaan yhden ja saman asian kanssa monta tuntia yhteen menoon. Toiseksi, työkaverini ovat huippuja! On mahtavaa, kun voi sanoa aidosti pitävänsä työtovereistaan. Joistakin entisistä ja nykyisistä kollegoista ja vapaaehtoisista on tullut minulle läheisiä ystäviä.

Vapaa-aikana minulla on monia kiinnostuksen kohteita. Tanssin jazzbalettia ja leivon. Erityisesti nautin, kun voin kokeilla erilaisia leipäreseptejä. Teen osa-aikatyötä, ja minulla on suunnitteilla perustaa lisäksi rinnalle oma stailausyritys, jossa auttaisin ihmisiä löytämään juuri heille sopivan pukeutumistyylin.

Lempijakeeni Raamatussa on tuttu kohta Roomalaiskirjeestä (8: 38-39):

Olen varma siitä, ettei kuolema eikä elämä, eivät enkelit, eivät henkivallat, ei mikään nykyinen eikä mikään tuleva eivätkä mitkään voimat, ei korkeus eikä syvyys, ei mikään luotu voi erottaa meitä Jumalan rakkaudesta, joka on tullut ilmi Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme.

Olen nähnyt omassa elämässäni, miten Jumala on tarttunut kaikkein vaikeimpiin asioihin ja synnyttänyt niistä jotakin hyvää. On suuri helpotus tietää, että kohtaammepa mitä tahansa, Jumala on kaikkea sitä suurempi, ja hän johdattaa kaiken parhaaksemme.