Jeg heter Jennifer

Jeg heter Jennifer, og jeg har vært administrativ leder på Caspari-senteret siden 2009. Jeg er ofte den første som de besøkende møter når de kommer inn døra. Jeg leder kontoret, finner løsning på problemer (eller lar dem løse seg selv!), redigerer de fleste av våre nett-publikasjoner, og tar meg av nettsiden vår og sosiale media. Og som i enhver annen liten organisason, og akkurat som resten av staben, hopper jeg inn der noe må gjøres, avhengig av situasjonen.

Jeg er født og oppvokst i Montreal i Canada, og kom til Israel da jeg var 15 år gammel sammen med min nærmeste familie, for 27 år siden. Mine foreldre bor fortsatt i Israel, men broren min reiste tilbake til Montreal et år etter at vi kom hit. Jeg har fullført videregående skole i Israel, gjort militærtjeneste, og så studerte jeg ernæring og biologi og tok mastergrad i det. Noen år etter at jeg hadde fullført studiene, førte Gud meg til Caspari-senteret, og jeg har vært her siden.

Det er mye jeg setter pris på i arbeidet mitt. For det første: jeg får løse svært varierte oppgaver; jeg holder sjelden på med det samme flere timer i strekk. Noe annet flott med jobben er de andre i staben. Det er fint å arbeide et sted der man faktisk liker menneskene man jobber sammen med. Flere av kollegaene mine, deriblant tidligere medarbeidere og frivillige, har blitt svært nære personlige venner.

Utenfor jobben har jeg mange andre interesser. Jeg danser – nærmere bestemt ballett, moderne og jazz, jeg baker (liker særlig å eksperimentere med gjærbakst), og jeg holder på å etablere en bedrift for personlig styling.

Et av mine kjæreste bibelvers er dette, som er velkjent og ofte sitert, Rom 8,28: «Vi vet at alt tjener til det gode for dem som elsker Gud, dem han har kalt etter sin frie vilje». Jeg har sett hvordan Gud har tatt alt i livet mitt, til og med det vanskeligste, og på en måte brukt det til noe godt for meg selv eller andre. Det er en stor lettelse å vite at selv om vi går gjennom vanskeligheter og tragedier, så er Gud fortsatt større, og Han kan bruke det til vårt beste.