Caspari-keskuksen työntekijä esittäytyy

Sheila standing at the gateOlen Sheila ja toimin kirjanpitäjänä Caspari-keskuksessa. Olen työskennellyt täällä yli 18 vuotta, ja nautin työstäni. Työtäkin enemmän iloitsen yhteydestä hienojen työkaverien kanssa.

Olen syntynyt New Yorkissa, jossa kasvoin ja kävin kouluni. Opiskelin kandidaatin tutkinnon kasvatustieteessä valmistuakseni opettajaksi, mutta sitten sain mahdollisuuden lähteä Lontooseen työhön serkkuni markkinointitutkimusta tekevään yritykseen. Tartuin tilaisuuteen, ja viivyin Englannissa lähes kolme vuotta.

Minulla ei ollut selkeää suunnitelmaa, kuinka siitä eteenpäin, joten päädyin Israeliin kibbutsiin, jossa oli mahdollista kuuden kuukauden ajan työskennellä osa-aikaisesti ja loppupäivä opiskella hepreaa. Hämmästyksekseni kohtasin siellä tulevan aviomieheni, joka esitteli minulle elämänsä tärkeimmän henkilön, Jeesus Messiaan. Olemme nyt asuneet Israelissa yli 45 vuotta, ja meillä on kolme lasta ja 12 lastenlasta.

Ensimmäisinä vuosinani Israelissa hoidin pientä kirjakauppaa ja huomasin, että tuossa tehtävässä nautin eniten kirjanpidosta. Päätin seuraavaksi etsiä osa-aikaista kirjanpitäjän työtä. Pian eteeni johdatettiinkin kolme paikkaa, joista kukin tarvitsi panostani yhden päivän viikossa.

Raamatunjae, josta on tullut yksi suosikeistani, on Roomalaiskirjeestä (8:28): Me tiedämme, että kaikki koituu niiden parhaaksi, jotka rakastavat Jumalaa ja jotka hän on suunnitelmansa mukaisesti kutsunut omikseen. Näen tämän selvästi omassa elämässäni sekä perheeni ja ystävieni elämässä. Vaikka olosuhteet voivat näyttää aika ajoin vaikeilta, Hän voi muuttaa surumme iloksi, ja Hän tekee sen tavoilla, joita on joskus vaikea uskoa todeksi.