Bli kjent med staben…

Woman with a garden in the background

Jeg heter Sheila, og jeg er regnskapsfører på Caspari Center. Jeg har arbeidet her i mer enn atten år, og selv om jeg liker arbeidet mitt, liker jeg enda bedre fellesskapet med de flotte folka jeg arbeider sammen med.

Jeg kommer opprinnelig fra New York – der jeg vokste opp og fullførte min utdannelse med tanke på å bli lærer. Da jeg fikk sjansen til å reise til London og arbeide med markedsundersøkelser for en slektning som har sitt eget firma der, grep jeg sjansen, og jeg arbeidet nærmere tre år sammen med ham.

Etterpå hadde jeg ingen spesielle planer, men jeg bestemte meg for å bruke litt tid i Israel. Jeg fikk vite om språkkurs (ulpan) kombinert med jobb i kibbutz – opplegget med halv dag kibbutzarbeid og halv dag hebraiskstudier gjennom et halvt år appellerte sterkt til meg.

Til min overraskelse og store glede møtte jeg mannen som jeg nå er gift med der. Han fortalte meg om den Ene som var den viktigste i hans liv, Herren Jesus, Messias.

Når har vi vært i Israel i mer enn 45 år, og vi har tre barn og tolv barnebarn.

I mine tidlige år i Israel styrte jeg en bokhandel. Jeg fant ut at det jeg likte best med den jobben var regnskap. Da jeg sluttet der, var jeg på utkikk etter en jobb som regnskapsfører, og tenkte å arbeide del-tid. Jeg trengte i det hele ikke å lete, for Herren dumpet tre jobber i fanget på meg, hver av dem en dag i uka, og jeg kom på plass.

Et bibelvers som jeg har blitt glad i er Rom 8.28:

«Vi vet at alt tjener til det gode for dem som elsker Gud, dem han har kalt etter sin frie vilje.»

Jeg ser det tydelig både i mitt eget liv og i livet til familie og venner. Selv om omstendighetene noen ganger ser vanskelige ut, kan Han vende vår sorg til glede – og Han gjør det på måter som vi noen ganger knapt kan tro.